Svenska Alarm – bra hemlarm som skyddar | Svenska Alarm


Last Updated on juni 27, 2021 by Jessica

Svenska Alarm – bra hemlarm som skyddar

Svenska Alarm, människor som pysslar med investeringar i olika former brukar i regel även förvara en del saker av värde i hemmet. Det kan vara allt från dyr datorutrustning, som i mitt fall, eller det klassiska kassaskåpet till smycken och konst. Visst finns det försäkringar som täcker en del av värdet vid ett eventuellt inbrott, men många föremål går inte att ersätta med pengar utan har ett alldeles för stort affektionsvärde. Det är därför väldigt viktigt att investera i ett bra hemlarm.

Svenska Alarm rekommenderas av SFF

Idag är utbudet av hemlarm stort. Det kan ibland verka svårt att välja vilka man ska satsa på. Många leverantörer erbjuder utökningsmöjligheter ganska långt bortom själva grundidén med hemlarm, vilket har gjort marknaden ännu mer svårnavigerad. Jag stötte för ett tag sedan på Svenska Alarm som gjorde exakt det jag ville utan en massa komplicerade extraval. Jag fick dessutom ett riktigt bra pris när jag pratade med dem.

Stöldskyddsföreningen har därför gått igenom alla leverantörer och rekommenderar nu Svenska Alarm för den som vill installera ett bra hemlarm. De står sig även väldigt bra prismässigt mot konkurrenterna och erbjuder ett mycket bra pris på sina hemlarm. Du betalar för en installation och sedan äger du ditt eget larm och betalar en månadskostnad för abonnemanget.

Så funkar alarmen från Svenska Alarm

Svenska Alarm erbjuder ett uppkopplat larm med full kontroll. I grundpaketet installeras allt som behövs för att ditt hem ska vara övervakat och kännas säkert. Det sätts upp skyltar runt huset för att eventuella tjuvar ska se att huset är övervakat, det installeras sirener, rökdetektorer och kamera. Svenska Alarm erbjuder även en app där du enkelt kan aktivera och avaktivera larmet på distans.

Larmkalkylatorn

På Svenska Alarms hemsida kan man enkelt kalkylera på de kostnader man har om man redan har ett hemlarm idag. Detta för att enkelt kunna jämföra prismässigt hur Svenska Alarm står sig mot konkurrenterna. Eftersom att Svenska Alarm har valt att fokusera sin verksamhet på just hemlarm och de funktioner som behövs för att skydda ett hem mot inbrott och brand, så kan man hålla riktigt bra priser. Att Svenska Alarm har en kalkylator på sin hemsida är ett bevis på att man är medveten om och jobbar hårt för att bibehålla sin konkurrensfördel avseende priset.

Utomhuslarm från Svenska Alarm

Svenska Alarm har även ett utomhuslarm i sitt utbud av larm. Ett utomhuslarm från Svenska Alarm är ett utmärkt komplement till ditt säkerhetssystem och syftet med lösningen är att stopp tjuven innan inbrottsförsöket påbörjats. Utomhuslarmet är anpassat efter vårt svenska klimat, vilket innebär stor tålighet mot väder och vind – till och med snö. En kamera monteras på den plats man vill bevaka. Systemet bygger på den senaste tekniken och är mycket intelligent. Det innebär att systemet självt kan filtrera bort så kallade falska larm. Tolkar larmet att en obehörig person befinner sig på området så aktiveras en kraftig ljusblixt samt en siren. Via appen ser du också i realtid vad som händer och har möjlighet att kvittera larmet och även ringa 112.

Svenska Alarm
Svenska Alarm

Brandlarm – uppkopplat med hemlarm

Ett brandlarm har de flesta hushåll idag. Det bör alla ha då brand är bland det mest förrädiska som kan uppstå i ett hem och orsakar förlusten av flera människoliv per år i Sverige. Ett konventionellt brandlarm fungerar ofta mycket bra – om man är hemma. Men vad händer om man är ute och reser och något börjar brinna? Då kan det tjuta precis hur mycket som helst, ingen lär dock larma förrän röken är synlig utanför huset och då är det med största sannolikhet redan försent.
Svenska Alarms larmpaket (finns även en Svenska Alarm app) kan även inkludera ett brandlarm som är uppkopplat på samma sätt som hemlarmet. När du ändå installerar själva hemlarmet är det starkt rekommenderat att samtidigt koppla på brandlarmet. Brandlarmet består av rökdetektorer samt bildverifiering. Det innebär att larmcentralen vid ett larm snabbt kan gå in och se på bilder för att verifiera larmet och skicka ut brandkåren, alternativt avvakta och se vad som kan ha orsakat larmet.
I hemmet installeras Svenska Alarm flera rökdetektorer och dessa pratar med varandra. Detta gör att rök kan detekteras i ett tidigt skede, vilket är en av förutsättningarna för att hinna bekämpa en eld innan den blivit för omfattande och huset förstörs.

Försäkringsbolagen och hemlarm (Svenska Alarm)

Avslutningsvis, ett hemlarm från Svenska Alarm med tillhörande brandlarm kan vara fördelaktigt när du förhandlar om pris med ditt försäkringsbolag. Kontakta ditt försäkringsbolag efter att gjort installationen och använd det som argument för varför du bör få en lägre premie. Du har ju precis reducerat risken för att få inbrott med hjälp av Svenska Alarm samt att ditt hus ska brinna ner, vilket gynnar försäkringsbolaget som nu löper en lägre risk att behöva betala ut pengar till dig i framtiden.

Svenska Alarm omdöme

På Svenska Alarms hemsida finns en hel del bra historier att ta del av från existerande kunder till företaget. Många vittnar om hur bra pris Svenska Alarm har jämfört med konkurrenterna samt fördelen att kunna larma även exempelvis sommarstugan och få båda larmen synliga i samma app.
Gå in på Svenska Alarm idag och fyll i dina uppgifter så kontaktar dom dig för en kostnadsfri konsultation. Du förbinder dig självklart inte till att köpa något från Svenska Alarm.

Recent Posts