Jämför sparkonton, kreditkort, bolån och aktiemäklare gratis – Tjäna pengar 2020


Last Updated on juni 27, 2021 by Jessica

Jämför sparkonton, kreditkort, bolån och aktiemäklare gratis

Jag gillar att hitta tjänster där man kan jämföra priser innan jag fattar beslut. För mig personligen så sparar det tid och jag tycker det är enkelt att med några klick kunna jämföra vad som är billigast och var man kan köpa det. Jag har skrivit ganska mycket på min blogg genom åren om olika jämförelser som jag gjort. Flera av dessa är också enkla att använda och följa. Min förhoppning är att du kan spara en hel del pengar på dina utgifter genom att byta helt enkelt byta till något billiagre.

Här är de som jag skrivit om senast:

  • Jämför olika aktiemäklare
  • hitta det bästa sparkontot med högst ränta
  • hitta de bästa fonderna
  • leta efter det bästa kreditkortet
  • jämföra bolån för att sänka din boänta
  • Hitta de bästa PPM fonderna
  • Hitta de bästa ETF’erna

Ovan kan du jämföra olika tjänster inom privatekonomi för att hitta de som passar dig bäst och förhoppningsvis så tjänar du lite pengar på att hitta något du gillar eller kanske du byter till något som är billigare än det du har idag.
Teknologin rusar framåt och du kan nu jämföra tjänster genom att knappt ens skriva in ditt namn. I flera av de ovan behöver du inte ens göra det för att hitta det du söker. Jag hoppas kunna skriva om fler bra tjänster och jämförelser i framtiden.
Här på vår sida kan du med enkelhet jämföra olika tjänster emot varandra. Du kan sortera och klicka dig fram efter pris och tjänst och du kan även välja att läsa mer om respektive tjänst eller fördjupa dig i information som finns. Det är viktigt att du jämför innan du bestämmer dig för vilken typ av tjänst du vill ha. Om du inte jämför tjänster före du bestämmer dig så har du inte heller full koll på vad som finns och kan på så sätt betala en hel del mer pengar än du behöver. Genom att använda jämförelsetjänsterna så kan du hitta de som är billigast och samtidigt hitta de tjänster som passar dig för minsta möjliga kostnad.

Jämför sparkonton, kreditkort, bolån och aktiemäklare gratis - Tjäna pengar
Jämför sparkonton, kreditkort, bolån och aktiemäklare gratis – Tjäna pengar

Bästa kreditkorten – och hur man jämför kreditkort

Innan man beslutar sig för att skaffa ett kreditkort finns det några saker att tänka på. I den här artikeln kan du läsa grunderna för vad ett kreditkort är, vad det kan innebära att ha ett kreditkort och vad som skiljer kreditkort åt jämfört med andra typer av kontokort.

10 viktigaste sakerna att tänka på när du väljer att öppna ett sparkonto med bästa sparräntan
Så du funderar på att skaffa ett sparkonto eller så har du redan ett utan att egentligen veta hur det går till. Att ha möjligheten att kunna spara en del pengar är riktigt bra men det finns en del saker som du bör veta innan du väljer ditt sparkonto. Du vill givetvis se till att du kan spara så mycket som möjligt. Vare sig du vill spara till något litet som ett högtalarsystem eller en ny dator eller om du vill spara till något större som en bil eller lägenhet så finns det ett sparkonto just för ditt behov. Kolla in dessa 10 tips på vad du bör tänka på innan du väljer ett sparkonto för bästa sparränta.
Bästa ETF:er 2018 | Tips på bra börshandlade fonder
ETF’er är något som jag rekommenderar alla mina medlemmar och de som går mina utbildningar att använda sig av. Många strategier och system fungerar helt enkelt bättre med dessa fonder som handlas som aktier. Har du ännu inte satt dig in i hur ETFer fungerar så rekommenderar jag dig att läsa denna artikel och sedan försöka komma igång med ETF’er. Det finns många ETF’er som kan höja nivån på din aktieportfölj. Inte minns för att minska din risk i form av en diversifiering. Här kan du enkelt handla med guld, råvaror, räntor och index för olika länder och världsdelar.

Börshandlad fond heter på engelska Exchange Traded Fund (ETF). Som namnet antyder sker handeln med Börshandlade fonder på en börs varför du snabbt och enkelt kan köpa och sälja fonder i realtid. En Börshandlad fond kan ha en exponering mot ett specifikt land eller sektor, men även mot råvaror eller valutor. Enligt samma princip som med Bull & Bear-certifikat finns det även ETF:er med hävstång och omvänd avkastning om man tror på en nedåtgående börs. Till skillnad från Bull & Bear-certifikat, Warranter och Mini futures tar du med Börshandlade fonder ingen kreditrisk mot emittenten.
Bäst PPM fonder – Allt du behöver veta för att lyckas med PPM fonder – [uppdaterad 2018]
Våra fonder för din premiepension
Hur hittar men de bästa PPM fonderna? Ja, det är frågan. Det är en inte alldeles enkel fråga och det är inte självklart hur man väljer fonder. För att bli framgångsrik så är det viktigt att ha en plan. Detta är detsamma som att ha en strategi för din PPM handel. En av de mest kraftfulla och lyckosamma strategier som jag känner till är att titta på historiken för hur något handlas. Då menar jag inte en tillrättalagd strategi som någon gjort i efterhand då man redan vet resultatet utan en strategi där man kan se resultat som har handlats på riktigt.
På Samuelssons Rapport erbjuder vi enkla strategier och fondportföljer som gör det lätt för dig att välja fonder som vi tror på och som har bra historik. Välj fonder efter hur lång tid du har kvar till pensionen och hur mycket risk du vill ta. Har du lång tid kvar tid till pensionen rekommenderar vi att du tar lite högre risk. Ska du snart gå i pension bör du ha pengarna i alternativ med lägre risk. Viktigt att du väljer en risknivå som du känner dig trygg med oavsett ålder. Samuelssons Rapport erbjuder strategier oavsett vilken ålder du har. Är du osäker på vad du skall välja så kontakta oss så hjälper vi till.
Här hittar du de PPM strategier som vi erbjuder idag. Du kan läsa mer om dessa genom att klicka på länkarna eller genom att scrolla ner och läsa längre ner i artikeln.
PPM Offensiv
PPM Balans
PPM – Bra Fonder
Resultat och avakstning för PPM portföljerna sedan 2010.
Bästa fonderna | Tips på bra fonder, indexfonder och ETF:er
Lär dig fondspara. Att spara i fonder är ett enkelt sätt att bli aktieägare och få del av aktiemarknadens tillväxt. Hur hittar man då de bästa fonderna? När man börjar med fonder så kan det många gånger vara svårt att veta var man skall börja och framförallt vad man skall köpa. Det är lätt att få råd från tidningar eller kanske någon intresserad kollega eller släkting. Frågan man bör ställa sig är dock om det är klokt att följa ressa råd?
Även om någon menar väl så är det många gånger mycket svårt att pricka rätt med vilken fond eller aktie man skall köpa. Jag har försökt att sammanställa lite olika fondlistor där man kan hitta en hel del intressant information. Listor där man kan se hur andra har handlat och listor där man kan se hur olika fonder har utvecklats under en viss period. Ta dig en titt på dessa listor och du får en bra start på ditt fondsparande. Härifrån kan du få bra ideer som du kan gå vidare med om du känner att det är något som passar dig.
De här topplistorna innehåller förslag på de bästa fonderna 2018. Min förhoppning är att du kan använda dessa tips på fonder som en inspiration till ditt eget fondsparande.

Recent Posts