Trine, investera i solenergi – Vad är Trine för något?

Last Updated on February 10, 2024 by Maria

Trine, investera i solenergi

Trine, investera i solenergi. Investera i en solkampanj Börja med att välja en kampanj du vill, varje kampanj är lite annorlunda när det gäller påverkan, plats, storlek och risk. Du bestämmer hur mycket du ska investera från € 25 minimum till vad som finns kvar för att fullt ut finansiera kampanjen.
Dina pengar kommer att överföras till en E-Wallet, där den kommer att hållas tills kampanjen blir fullt finansierad. Denna plånbok hanteras av din betalningsleverantör, Lemonway.
När en kampanj är fullt finansierad blir din investering en del av ett lån till vår Solar Partner. Om kampanjen inte är helt finansierad förblir dina pengar kvar i din E-Wallet för att du kan dra tillbaka eller återinvestera.

Trine
Trine

Solvarorna säljs och distribueras av vår Solar Partner. Kunderna har tillgång till ren och prisvärd energi, upp till 50% billigare än nuvarande energikällor. De betalar solpartnern för sin el i kontinuerliga mikrobetalningar.
Om Solar Partner lyckas betala tillbaka lånet får du din investering och räntor i gengäld, vilket motsvarar hur mycket du investerat. Du betalas löpande under kampanjens varaktighet.
Dina återbetalningar kommer att gå till din E-Wallet där du kan välja att ta ut pengarna eller återinvestera i en annan kampanj.

Trine
Trine