Samuelssons rapport: Sveriges största webbsida om trading

  • Post author:
  • Post category:trading

Last Updated on February 10, 2024 by Maria

Sedan starten 2008 har Samuelssons Rapport vuxit till att bli Sveriges största sida om trading. Med över 10 miljoner läsare sedan starten och över 500 000 varje månad, är det inte svårt att se varför den har blivit så populär. Dessutom är den störst och mest läst för daytrading, swingtrading och algotrading i Sverige.

Men det är inte bara storleken som gör Samuelssons rapport till en viktig resurs för traders i Sverige. En stark community av medlemmar och läsare har också bidragit till dess popularitet. Medlemmarna hjälper varandra med tips och råd, och delar sina egna erfarenheter och framgångar på sidan. Detta har gjort att många har hittat stöd och hjälp hos Samuelssons rapport genom åren.

Förutom communityn erbjuder Samuelssons rapport också tradingkurser och artiklar om olika aspekter av trading. Dessa hjälper traders att lära sig mer om marknaden och hur man handlar effektivt.

Utöver sitt innehåll finns Samuelssons rapport också på flera sociala medier, inklusive Twitter, Instagram och Facebook. Detta ger traders möjlighet att få uppdateringar och nyheter i realtid, samt att enkelt kommunicera med andra i communityn.

Samuelssons rapport har utan tvekan blivit en viktig resurs för traders i Sverige. Med sin stora popularitet, starka community och omfattande innehåll har den hjälpt många att lyckas i tradingvärlden.

Samuelssons rapport startade som vi skrivit ovan redan 2008 – mitt i finanskrisen – som en sidoverksamhet och hobby av Samuelsson, som tyckte det var roligt att kunna nå ut till fler likasinnade traders i Sverige. Sedan dess har sidan vuxit till att bli Sveriges största sida om trading, med över 10 miljoner läsare sedan starten och över 500 000 varje månad. En stark community av medlemmar och läsare har också bidragit till dess popularitet, då de hjälper varandra med tips och råd samt delar sina egna erfarenheter och framgångar på sidan.

Samuelsson har arbetat med trading och värdepapper i ungefär 20 år, både i USA och Sverige. Han har en Series 7 licens från London och har arbetat för Merrill Lynch i Chicago. Idag handlar han aktivt på börser över hela världen och spenderar sin tid med att handla sina egna utvecklade tradingstrategier och aktieportföljer, sköta Samuelssons rapport och utbilda nya traders.

Från slutet av 2017 är det inte bara Samuelsson som jobbar med Samuelssons rapport. Han har fått hjälp med skrivande, support och drift, och fokuserar numer mestadels på tradingen, aktieportföljerna och utbildningen. På grund av tidsbrist söker han också aktivt efter samarbetspartners för att fortsätta utveckla sidan.

Samuelssons rapport erbjuder kurser och artiklar om olika aspekter av trading, samt finns på flera sociala medier för att ge traders möjlighet att få uppdateringar och nyheter i realtid och kommunicera med andra i communityn.

Sidan söker ständigt efter traders, investerare, aktiekunniga och duktiga skribenter att göra teamet fullständigt. Om du tror att du har något att bidra med, tveka inte att höra av dig till dem.