Proff.se – Omdöme | Blufföretag? | Varning? | Oseriöst? – Avgör själva

  • Post author:
  • Post category:Kuriosa

Last Updated on February 10, 2024 by Maria

Proff.se är en svensk onlineplattform som erbjuder företagsinformation och verktyg för företag och företagsägare. Plattformen har en databas för företag i Sverige, inklusive kontaktuppgifter, ekonomiska rapporter och nyckelpersoner. Proff erbjuder också analysverktyg för att jämföra företag och identifiera marknadstrender. Dessutom erbjuder Proff marknadsföringstjänster som riktad annonsering och marknadsundersökningar för att hjälpa företag att nå sin målgrupp.

Recensioner och omdömen om PROFF.se

TRUSTPILOT om PROFF

Nedan är utdrag ur Trustpilots sida från ovanlänk. Jag har personligen ingen åsikt om detta utan rapporterar bara om vad som står på Trustpilot om Proff.se.

——— Nedan är från Trustpilot—————–

Bluff

Bluff! Ringer och försöker lura en om att det finns avtal som är löpande och skickar även fakturor utan att man beställt, så betala INTE.

Upplevelsen ägde rum: 24 november 2023Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Blufföretag som ägs av UC

Blufföretag som ägs av UC.

Värsta sortens skojare. Säljer tjänster som inte existerar. Binder kunder vid långa avtal baserade på finstilta avtalsvillkor. Dessa företag har endast som affärsidé att parasitera på småföretag. VARNING!

Upplevelsen ägde rum: 09 oktober 2023Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Säljer tjänster som “inte finns”

Erbjuder tjänster som låter bra men inte finns. tex: “vi ser till att ni finns på allabolag.se” något som sker vare sig vårt företag vill det eller ej.
Har lurat företaget jag jobbar på på pengar ett flertal år genom att övertyga ansvarig att “tjänsten” är viktig.
mycket besvärliga att säga upp “avtalet” med. uppsägning över telefon registreras ej även om de säger det över telefon.

Upplevelsen ägde rum: 12 juni 2023Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oseriöst

Oseriöst. Fick idag ett brev med orderbekräftelse då de valt att kontakta på detta sättet. En uppsägning måste ske skriftligen inom 7 kalenderdagar. Orderbekräftelse daterad till 5/4 och med påsk så fanns det inte en chans att detta brevet skulle komma fram i tid. Brevet kom i brevlådan den 12/4. Så sitter med detta 1 år framåt. Så det enda man kan göra är att säga upp avtalet idag för att förhindra att det upprepas.

Upplevelsen ägde rum: 12 april 2023Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vilseledande affärsmodell

Vilseledande affärsmodell. Du får nya fakturor till helt nya priser för tjänster som inte går att säga upp inom 12 månader. De hävdar bestämt att genom att betala fösta fakturan har du accepterat undangömda villkor där du bundit dig till någon typ av abonnemang. För lite pengar för att det ska vara värt att gå igenom processen med att anmäla för fakturabedrägeri men ändå några tusen. Uppenbar scam.

Upplevelsen ägde rum: 14 december 2022Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ETT SKÄMT TILL FÖRETAG!

ETT SKÄMT TILL FÖRETAG!
Höjer priserna, otrevligt kundtjänst när man ringer och säger att man ej är nöjd med deras tjänst. 14 dagar från order datum har man chans att säga upp avtalet, men när postnord stämplar brevet mer än en månad efter order datumet så har redan de 14 dagarna gått ut. Känns som att de satt detta i system för att lura kunder på pengar.

Företagets motto = Kunden har aldrig rätt.
Riktigt hemsk och otrevlig upplevelse.

Upplevelsen ägde rum: 17 januari 2023Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fruktansvärt.

Fruktansvärt.
Jag har flera gånger sagt till dom att jag inte vill ha något som helst med företaget att göra och sagt att dom ska ta bort mig från kundregister. Dom har ringt flera gånger å försökt få till avtal. Nu har dom ringt en i personalen som inte är behörig och ingått ett avtal när jag var sjuk och påstår sig ha ett lagligt avtal vilket dom inte har. Har bestridit faktura och dom fortsätter att jävlas. Jag känner mig fruktansvärt kränkt. Företagare passa er för detta bolag…..

Upplevelsen ägde rum: 04 oktober 2022Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Blufföretag.

Blufföretag.
På deras bekräftelse skriver de att man skall kontakta dem inom 14 dagar via telefon för att göra ändringar i annonsen. På baksidan i det finstilta står det att man måste säga upp det skriftligen inom 7 dagar från deras påstådda orderdatum. Jag ringde och på telefon bekräftade de själva att det var uppsagt nu. Fick ändå en faktura. Akta er för detta företag!

Upplevelsen ägde rum: 14 december 2021Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Synnerligen oseriösa

Synnerligen oseriösa. Hävdar att när vi vill byta till ett mindre paket med formuleringen “Till nästa avtalsperiod ber via att få reducera vår medverkan till paket “Small” så svarar de att “Det här är dock ingen avtalsenlig uppsägning” och hävdar att vi ska betala ett år till.

Upplevelsen ägde rum: 17 november 2020Betygsatt 1 av 5 stjärnor

VARNING!!!

VARNING!!!
Har aldrig tidigare mött ett mer oseriöst företag. Påstår att man tecknat avtal per telefon och skickar en orderbekräftelse med en ångertid, där man inte hinner reagera. Varnar alla företag för deras metoder. Får du en orderbekräftelse så agera omgående om du ska bli kvitt detta företag.

Upplevelsen ägde rum: 27 februari 2020


Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Varning för oseriösa metoder!!

Deras Sälj metoder är vilseledande, strider mot god marknadsföringssed och är regelvidriga.

Be dem inte skicka något på mejlen, för svarar ni inte 7 dagar ingår ni avtal med dem.
Lägg på luren direkt om ni blir kontaktade.
Vi har Svartlistat dem hos oss.

Upplevelsen ägde rum: 26 februari 2023Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skaffa bevis på uppsägning om du…

Skaffa bevis på uppsägning om du fastnat i det här skiten . Jag sa muntligen förra året att jag ville avsluta men då det va försent . Men i år finns det på mail då dom påstod att dom skickat ut post att man kan kan avsluta abonnemanget vilket jag inte fått något .

Upplevelsen ägde rum: 01 oktober 2020Betygsatt 1 av 5 stjärnor

SE UPP!!

SE UPP!!
dom har duktiga försäljare som vilseleder en att tro att man alltid haft deras abonnemang löpande, fastän det i mitt fall var 8 år sedan vi nyttjade deras tjänster. när jag upptäckte att vi inte alls nyttjar deras tjänst så var ångertiden ute och det går inte ångra avtalet. känner mig lurad och vilseledd, men antagligen har deras slipade försäljare inte ordagrant sagt något fel, fastän det känns så.

Upplevelsen ägde rum: 19 mars 2019Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Helt sjukt vilket oseriöst företag

Helt sjukt vilket oseriöst företag, skickar fakturor trots att vi sagt upp abonnemanget, sedan kommer påminnelse på påminnelse och tillslut kommer en ny faktura på halva beloppet där de kallar det goodwill. Rena skiten, otrevliga och hotar med det ena och det andra

Upplevelsen ägde rum: 11 juli 2020Betygsatt 1 av 5 stjärnor

VARNING!!!

VARNING!!!

VARNING!!!
Har aldrig tidigare mött ett mer oseriöst företag. Påstår att man tecknat avtal per telefon och skickar en orderbekräftelse med en ångertid, där man inte hinner reagera. Varnar alla företag för deras metoder.

Upplevelsen ägde rum: 28 april 2020Betygsatt 1 av 5 stjärnor

UNDVIK

UNDVIK!
Näst intill omöjligt komma ur deras “avtal”. Dyra icke-tjänster som du klarar dej bäst utan.

Upplevelsen ägde rum: 25 oktober 2023Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Varning för bluffakturor

Upplevelsen ägde rum: 29 november 2023


EH
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

VARNING! VARNING!

I 2019 försökte jag komma ur vår muntligt “avtalet”. De sa ja, att det skulle vara sista år. De lurade oss ett år till i 2020, dem skickade fakturan och påminnelse utan att prata med oss. Min revisor bara skickade mig fakturan för godkännandet.
Allt sköts genom telefon så jag har inga bevis. I år 2021 ringde dem för att avsluta kontraktet och vilje att vi skulle betala en sanering faktura för 1900sek.
Jag har kontaktat och anmält dem i konsumentsverket (April 2021).

Bland de mest samvetslös, pengar sugen företag jag stött på. Äcklad att dem gör så under en pandemi när vårt företag lider!

Upplevelsen ägde rum: 01 april 2021


Detta är företagsnummer och personer som ringde till mig från deras företag.

Fia Bringby

Mattias Svensson

0738288439

0702201650

0708687018

Proff.se

Proff.se