Hej och välkommen till Samuelssons Rapport


Last Updated on juni 27, 2021 by Kuriosa

Tack för att du kikar in på denna blogg. Denna bloggen är som undertiteln säger ett högst personligt perspektiv på kapitalmarknader runt om i världen och då främst ur en svensk synvinkel. Bloggen har jag främst för att jag är fascinerad av finansmarknader och för att nå ut till fler som är intresserade av det. Jag hoppas att jag hittar ut till några läsare som har ett liknande intresse och där vi kan dela på kunskaper och kanske lära mer av varandra.
Exakt vad denna blogg kommer att utvecklas till vet jag ännu inte men jag hoppas att den tar form desto längre in i bloggen jag kommer.
Jag ber redan nu om ursäkt för eventuellt dåligt språk resp stavfel. Jag är hopplös på båda…
Hör gärna av Er med frågor eller om Ni vill diskutera något. Hör också av Er om Ni anser att jag publicerat direkta felaktigheter.
Välkommen!

Recent Posts