Ny browser från Google – Google Chrome

Last Updated on February 10, 2024 by Kuriosa

Google Chrome

Detta inlägg handlar om Google Chrome och har inget med trading att göra men är helt klart något som jag finner intressant att kolla upp. Google släpper ny browser! Hur många applikationer använder vi inte idag från Google? Personligen tycker jag det är ett fantastiskt företag som sällan släpper ifrån sig något dåligt och jag är själv flitig användare av allt från denna blogg till deras notes, documents, reader, alerts mm.
Att dem idag satsar på en browser som Google Chrome känns som en självklarhet men får mig att funderar över varför dem inte gjort det tidigare? Gillar dock fortfarande IE och använder ibland Mozilla och apples browser men tycker att det borde vara hälsosamt med mycket mer konkurrens inom detta område, då majoriteten av all tid vi spenderar på internet sker genom en browser.

Någonting som jag ännu inte sett en bra lösning på och jag har kollat upp en hel del olika programvaror är att spara och organisera favoriter. Där är det mesta jag sett hos dagens browsrar värdelöst rent ut sagt. Det är ok om man har 10-100 länkar men om man som jag har uppåt tusen kanske fler…(?), hur bär man sig åt då? Har kommit på lite olika system för att underlätta och organisera men varför anammar inte fler detta? Borde vara fler än jag som vill spara information och länkar i dessa informationstider…

Leave a Reply