Knyta skosnören på 17 olika sätt – snöra skor snyggt (+video)

  • Post author:
  • Post category:Kuriosa

Last Updated on February 10, 2024 by Maria

Knyta skosnören på 17 olika sätt – snöra skor snyggt

Knyta skosnören och snöra skor snyggt, hur gör man det? En detalj som påverkar intrycket av skorna vi bär mer än vad vi många gånger anar, är sättet vi snörar och knyter skor på. Nedan går vi igenom några bra varianter, hur du knyter dem, och när de passar att använda.
Att knyta skorna snyggt handlar så klart om hur du snörar dem. De flesta av oss kör nog med den gamla vanliga snörningen där de går diagonalt över varandra, men vill man få till en lite cleanare look så är den raka snörningen perfekt! Inledningsvis kan vi kort konstatera att olika typer av skor kräver ofta olika typer av snörning för att se så bra ut som möjligt. Snörningen kan precis som andra detaljer i din klädsel exempelvis förstärka eller dämpa intrycket eller graden av formalitet. Vissa sätt att snöra en viss typ av sko passar visuellt bättre ihop med skons design och utförande än andra.

Det här är snabbaste sättet att knyta skorna

Bra videos som visar hur man knyter skor snyggt

Olika sätt att knyta gymnastikskor

Det finns olika sätt att knyta skorna för att bli av med problem som skoskav och glappande hälar. Här tipsar vi om 5 sätt att knyta gymnastikskor.

5 steg för att lära ditt barn att knyta skorna

5 steg för att lära ditt barn att knyta skorna

10 olika sätt att knyta skorna på

10 olika sätt att knyta skor på
10 olika sätt att knyta skor på